Марбрайт ООД
търговия, монтаж, електроматериали
и осветителни тела

ЦЕНИТЕ  ВАЖАТ САМО ПРИ ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА !

Доставка

Марбрайт ООД доставя своите стоки за цялата страна с помощта на куриерските фирми ЕКОНТ и ЕВРОПЪТ.

Цените посочени в сайта могат да се различават с цените в магазините ни!

Срокове за доставка

С оглед на спецификата на продуктите, които се предлагат в електронния магазин marbrait.com, НЕ всички стоки са в наличност.

Именно поради тази причина, след направена поръчка,  наш служител задължително се свързва с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер или  e-mail  адрес  за потвърждение на адреса и УТОЧНЯВАНЕ  на времето за доставка.Ако времето за доставка на избраните  продукти устройват клиента, следва потвърждение на доставката.

За цялата страна доставката е в рамките на 24 часа след като направената поръчка получи статус "Изпратена".

Цени за доставка

Доставката за територията на Република България е БЕЗПЛАТНА за всички поръчки на стойност над 350.00 лв. с ДДС.

Цените за доставка на всички направени поръчки под тази стойност се калкулират от фирмата куриер според теглото на пратката и избраната дестинация в рамките на Република България.

В определени случаи , когато количеството и спецификата на поръчаните продукти го налагат Марбрайт ООД  предлагат на клиента Договор за доставка с допълнителни условия.

Връщане на стока

Всяка поръчка се доставя с опция ПРЕГЛЕД преди заплащане на наложения платеж. Рекламации се извършват само в момента на получаване на стоката.За рекламации подадени след получаване на стоката от куриера, Марбрайт ООД не носи отговорност.

Потребителят има право да се откаже от поръчката и да върне осветителните тела и електроуреди в рамките на четиринадесет дни, считани от момента на получаване на стоката, който е упоменат в документацията на куриерската фирма, с която работи Марбрайт ООД. Стоките не трябва да имат нарушен търговски вид: да не липсват или да са скъсани опаковки и инструкции за монтаж и употреба, осветителните тела да не са монтирани и да нямат видими драскотини по повърхностите, да не липсват части и компоненти от лампите или електроуредите. Разходите за връщане на стоката са за сметка на Клиента. Марбрайт ООД се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките ( ако са спазени гореспоменатите изисквания ), не по-късно от 30 дни считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП чл. 55, ал.6. Ако не са спазени изискванията ни за върнатите стоки Марбрайт ООД си запазва правото да погаси загубите си от дължимата сума.

Уважаеми клиенти ,

От 25 май 2018 г. във всички държави-членки на Европейския съюз ще се прилагат нови правила за защита на личните данни. Те са уредени в т.нар. Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Новата правна рамка запазва редица основополагащи принципи и понятия от съществуващата към момента нормативна уредба, но в същото време въвежда по- високи стандарти за защита на данните, разширени права на физическите лица и нови задължения на администраторите на лични данни.