Марбрайт ООД
търговия, монтаж, електроматериали
и осветителни тела

Цена от до

Бактерицидна преносима лампа - 15W

№ 8003


Информация:

Бактерицидните лампи излъчват лъчи с дължина на вълната 200-295 nm. Бактерицидният ефект се дължи на фотохимичното действие на ултравиолетовите лъчи върху протоплазмата и ензимите на бактерии, вируси и други примитивни организми /мигновено се унищожават както вегетативните, така и споровите форми

Предназначение:
Използват се за дезинфекция на въздух, вода, повърхности и помещения в болници, лаборатории, битови сгради, всички предприятия от хранително вкусовата промишленост - мандри, пивоварни, хлебопекарни, складове, хладилни камери, предприятия за безалкохолни и алкохолни напитки, питейна и минерална вода и т.н. Намират приложение и за обработка на хранителни продукти, опаковъчни материали, вода на плувни басейни и като елемент към климатични системи, пчеларството.

* За по-ефективна работа на осветителното тяло може по- ваше усмотрение да премахнете предпазния капак на тялото !

 

ЗАБЕЛЕЖКА:

Абсолютно е недопустимо по време на работа на излъчвателите в помещенията да има хора и да се гледа в тях. Препоръчва се след 1.5 – 2 часа непрекъсната работа, облъчването да се прекъсне за 30-60 мин. и помещението да се проветри, за да се отстрани характерната миризма на озон.

 

  • Материали: Пластмаса
  • Размери вис/дъл/шир: 60/500/35
  • Захранване: 230V
  • Макс. Мощност W: 15
  • Цветове: Бял

Цена 49.00 лв. бр.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки.
Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.